Tarieven

Sportmassage (30 min)  

Wordt niet vergoed vanuit aanvullende verzekering.

€30,-

Fysiotherapie (30min) 

Om voor een vergoeding in aanmerking te komen als u ouder bent dan 18 jaar, dient u naast uw verplichte basisverzekering, een aanvullende verzekering te hebben.

Het aantal vergoedingen dat u krijgt is ook afhankelijk van de soort aanvullende verzekering die u heeft. Het is raadzaam om hier van te voren op de hoogte van te zijn, zodat u niet tegen onverwachte kosten aanloopt.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

U kunt nu ook gebruik maken van Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). Een verwijsbrief van de arts is dan niet meer noodzakelijk.

Behandelingen gebeuren uitsluitend op afspraak.

€30,-

Osteopathie / Fasciatherapie  (lang consult)

Wij hebben een contract bij alle zorgverzekeraars. De meeste zorgverzekeraars hebben osteopathie in het aanvullend pakket opgenomen en vergoeden het geheel of gedeeltelijk. Het is raadzaam om hier van te voren op de hoogte van te zijn, zodat u niet tegen onverwachte kosten aanloopt.

Op de site van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie treft u een overzicht aan van de vergoedingen van diverse zorgverzekeraars: www.osteopathie.nl

€75,-


Osteopathie / Fasciatherapie (kort consult)

Baby's, kinderen en nabehandeling van minder tijdrovende klachten

€50,-

Orthomoleculaire therapie

€75,-

Mesologie (90 minuten)

Mesologie val niet onder de basisverzekering maar wordt door veel verzekeringsmaatschappijen (gedeeltelijk) vergoed in de aanvullende pakketten. Dit bedrag wordt niet afgetrokken van uw eigen risico.   

€90,-