Ons Team


Marcel Wisse

Fysiotherapeut / Osteopaat / Fasciatherapeut MDB

Als fanatiek sporter ben ik pas na het voortgezet onderwijs mijn passies gaan volgen. Ik ben begonnen met de opleiding Sportinstructeur, waarna ik werkzaam ben geweest als fitnessinstructeur. Ik heb toen ook de opleiding Personal Trainer gevolgd en behaald. Hierna ben ik de studie Fysiotherapie gaan volgen en na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen met mijn eigen praktijk. Ik heb daarna nog vele cursussen gevolgd zoals:

  • Motorische Trainingstherapie
  • Natural movement, Balans en Stabiliteitstraining
  • Mulligan Concept
  • McKenzie therapie
  • Medical Tapingconcept

Door mijn grote interesse in dit vakgebied heb ik ook de volgende studies afgerond:

-Osteopathie opleiding aan de FICO.

-Fascia therapie volgens Methode Danis Bois.

-Orthomoleculaire geneeskunde.  

Adriaan Vandenberghe

Fysiotherapeut (Osteopaat in opleiding)

Ik ben afkomstig uit Leper en woonachtig in Gent. In mijn vrije tijd hou ik me vaak bezig met sport, onder andere voetbal, wielrennen en hardlopen. Het menselijk lichaam, het begeleiden van mensen en sport liggen zeker in mijn interesseveld, daardoor was de keuze voor de opleiding fysiotherapie snel gemaakt. In juni 2021 behaalde ik mijn diploma 'Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, optie Muskuloskeletale aandoeningen' aan de Universiteit te Gent. Ook ben ik gespecialiseerd in dryneedling. Omdat ik mezelf nog verder wil specialiseren, studeer ik aan de 4-jarige opleiding Osteopathie. 

June Wisse

Mesoloog

Ik ben in 2017 begonnen als schoonheidsspecialiste en had daarna nog altijd de behoeft om verder te studeren. In 2019 heb ik mijn Medische Basis Kennis+ behaald aan het IMC in Amsterdam. Vervolgens heb ik hier de 4-jarige HBO opleiding Mesolgie gevolgd en ben ik in 2023 afgestudeerd. Mesologie verbindt de wetenschappelijke medische kennis met de kennis van de traditionele geneeswijzen zoals de Chinese geneeskunde, ayurveda, orthomoleculair, kruidentherapie en homeopathie. Ik ben werkzaam als Mesoloog en als schoonheidsspecialist op de locatie Terneuzen.