Ons Team


Marcel Wisse

Fysiotherapeut / Osteopaat / Fasciatherapeut MDB

Als fanatiek sporter ben ik pas na het voortgezet onderwijs mijn passies gaan volgen. Ik ben begonnen met de opleiding Sportinstructeur, waarna ik werkzaam ben geweest als fitnessinstructeur. Ik heb toen ook de opleiding Personal Trainer gevolg en behaald.

Hierna ben ik de studie Fysiotherapie gaan volgen en na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen met mijn eigen Therapiepraktijk. Ik heb daarna nog vele cursussen gevolgd zoals:

  • Motorische Trainingstherapie
  • Natural movement, Balans en Stabiliteitstraining
  • Mulligan Concept
  • McKenzie therapie
  • Medical Tapingconcept

Door mijn grote interesse in dit vakgebied heb ik ook de volgende studies afgerond:

-Osteopathie opleiding aan de FICO.

-Fascia therapie volgens Methode Danis Bois.

-Orthomoleculaire geneeskunde. 

En volg ik momenteel  nog de opleiding mesologie.  

Adriaan Vandenberghe

Fysiotherapeut (Osteopaat in opleiding)

Ik ben afkomstig uit Ieper en woonachtig in Gent. In mijn vrije tijd hou ik me vaak bezig met sport, onder andere voetbal, wielrennen en hardlopen. Het menselijk lichaam, het begeleiden van mensen en sport liggen zeker in mijn interesseveld daardoor was de keuze voor de opleiding fysiotherapie snel gemaakt. In juni 2021 behaalde ik mijn diploma 'Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, optie Muskuloskeletale aandoeningen' aan de Universiteit te Gent. Omdat ik mezelf nog wil specialiseren, start ik in september aan mijn 4-jarige opleiding Osteopathie.