Ons Team


Marcel Wisse

Fysiotherapeut / Osteopaat / Fasciatherapeut MDB

Als fanatiek sporter ben ik pas na het voortgezet onderwijs mijn passies gaan volgen. Ik ben begonnen met de opleiding Sportinstructeur, waarna ik werkzaam ben geweest als fitnessinstructeur. Ik heb toen ook de opleiding Personal Trainer gevolgd en behaald. Hierna ben ik de studie Fysiotherapie gaan volgen en na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen met mijn eigen praktijk. Ik heb daarna nog vele cursussen gevolgd zoals:

  • Motorische Trainingstherapie
  • Natural movement, Balans en Stabiliteitstraining
  • Mulligan Concept
  • McKenzie therapie
  • Medical Tapingconcept

Door mijn grote interesse in dit vakgebied heb ik ook de volgende studies afgerond:

-Osteopathie opleiding aan de FICO.

-Fascia therapie volgens Methode Danis Bois.

-Orthomoleculaire geneeskunde.  

June Wisse

Mesoloog

In 2017 ben ik begonnen met een schoonheidssalon aan huis waar ik nog altijd graag werk. Toch had ik ook nog altijd de behoefte om verder te studeren over het menselijk lichaam. In 2019 heb ik mijn Medische Basis Kennis+ behaald aan het IMC in Amsterdam. Vervolgens heb ik daar de 3-jarige HBO opleiding Mesologie gevolgd. Mesologie verbindt wetenschappelijke medische kennis (anatomie, fysiologie, pathologie) met de kennis van de traditionele geneeswijzen (Chinese geneeskunde, Ayurveda, orthomoleculair, kruidentherapie, homeopathie). Mesologie maakt gebruik van een individuele benadering en gaat altijd op zoek naar de oorzaken achter uw klacht. Aan de hand van het totaalbeeld worden er adviezen gegeven over voeding en leefstijl, eventueel aangevuld met ondersteunende middelen. Ik vindt het erg belangrijk dat u zelf  meer inzicht krijgt in uw eigen functioneren en gezondheid. Daarom hou ik het gesprek graag open en kunnen we samen kijken welke therapie het beste bij u past. Ik ben sinds 2023 werkzaam als Mesoloog in de praktijk in Terneuzen. 

Glenn Wisse

Fysiotherapeut

Nadat ik de opleiding MBO 4 Procestechniek heb behaald in 2018, heb ik besloten om een switch te maken in mijn carrière. In 2019 ben ik begonnen met de opleiding HBO Fysiotherapie aan de Hogeschool Thim Van Der Laan in Nieuwegein. Ik vind werken als fysiotherapeut een leuke uitdaging en help patiënten graag met hun klachten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en het naar hun zin hebben, zodat een afspraak bij mij niet als een verplichting voelt. In de toekomst wil ik mij graag verder specialiseren en cursussen behalen. Mijn interesse ligt in het behandelen van sportspecifieke klachten en ik wil hier graag meer over leren. Naast het werken als fysiotherapeut houd ik mij graag bezig met sport en recreatie. Ik ben daarom ook vaak te vinden op de padelbaan en reis graag de wereld rond.