Snel Contact

Osteopathie Marcel wisse
0653368730
Fysiotherapie:
06-13183307
06-51364067
SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Algemeen > Ons Team
Ons Team


Naam: Marcel Wisse

Fysiotherapeut / Osteopaat DO

Na het voortgezet onderwijs kon ik mijn passies gaan volgen.

Ik ben begonnen met de opleiding als sportinstructeur en ben daarna hoofdzakelijk werkzaam geweest als fitnessinstructeur. Ik heb toen de cursus Personal Trainer gevolgd, waarbij je naast het begeleiden van sporters ook begeleiding kan geven aan specifieke doelgroepen zoals; pre-post zwangerschap, hart-longproblemen, diabetes en overgewicht.

Hierna heb ik de opleiding voor fysiotherapeut gevolgd, waarna ik begonnen ben met mijn eigen fysiotherapiepraktijk. Ik heb me sinds dien steeds verder verdiept in de begeleiding voor rugscholing en heb ik de cursussen; Motorische Trainingstherapie, het Mulligan Concept en balans en stabiliteitstraining gevolgd.

Daarna heb ik de Osteopathie opleiding afgerond aan de FICO in Antwerpen. Afstudeeronderzoek was het behandelen van een minder mobiel kaakgewricht.

Momenteel ben ik bezig met de opleiding fasciatherapie (MDB).

Om contact op te nemen met mij kan u dit formulier gebruiken.


Naam: Susanne Ferket

Fysiotherapeut.

Op het Atheneum in Hulst wist ik al snel, dat ik de opleiding Fysiotherapie wilde volgen. Stage heb ik gelopen in een Mytyl Instituut en in verschillende verzorgingstehuizen / ziekenhuizen regio Antwerpen, waardoor ik nog enthousiaster werd over mijn vakgebied. De Fysiotherapie opleiding heb ik in 1997 afgerond aan de Hogeschool Antwerpen.

Na mijn afstuderen ben ik als Fysiotherapeut gaan werken in vrijgevestigde praktijken in Zeeuws-Vlaanderen. ΄s Avonds gaf ik verschillende cursussen o.a. Omgaan met astma bij Stichting Thuiszorg Zeeuws-Vlaanderen. In 1998-1999 volgde ik de opleiding Orthopedische Geneeskunde Cyriax te Brugge. Mijn specialisatie Oedeemtherapie heb ik in 2003 afgerond bij het Nederlands Paramedisch Instituut.

De afgelopen 19 jaar heb ik vele cursussen en congressen gevolgd o.a. Medical Taping Concept, Lymftaping, Adem- en ontspanningstherapie, Bekkenbodem, Compressietherapie, Therapeutische lymfedrainage en oedeemtherapie bij borstkanker.

Sinds begin december 2013 ben ik als Fysio- en Oedeemtherapeut werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag bij therapiecentrum Corpus.

Gebruik dit formulier om Susanne te contacteren.

Naam: Jasper van Waes

Fysiotherapeut

Gedurende de periode op de middelbare school wist ik al snel dat ik fysiotherapie zou gaan studeren. Na wat sport-gerelateerde blessures ben ik zelf behandeld door een fysiotherapeut, waardoor ik zeker wist dat mijn keuze de juiste was. Na de middelbare school kon ik gaan studeren. De studie bracht mij alles wat ik ervan verwacht had.

In juli 2015 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool voor fysiotherapie ” Thim van der Laan” te Nieuwegein. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij Fysiotherapie centrum corpus.

Ik werk op dinsdag en donderdag in de praktijk te Sas van Gent.

Om contact op te nemen met mij kan u dit formulier gebruiken.
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel